"Jesus er veien"
 
 
Moeteprogram
Beliggenhet
Historikk
Aktiviteter
Latviahjelp
Lenker
 
.
sanggruppe

Kristi Menighet ble dannet av en gruppe mennesker på slutten av 1800-tallet. De hadde forut holdt møter rundt omkring i ulike lokaler på Østkanten under navnet "Kampen Frie Misjon".
    Det hele hadde startet med at en ung mann ved navn Anton Fladberg hadde drevet en aktiv forkynnervirksomhet og fått med seg mange. På tiden da forsamlingen holdt til i Kjølberggata 27, kom han i kontakt med en gruppe fra Den Evangelisk Lutherske Frikirke, blant dem Albert Lømo. Disse to samarbeidet nå om arbeidet. Mot slutten av 1890-tallet tok forsamlingen det nåværende navnet Kristi Menighet.

 
 
.

Fra ca. 1900 til den første verdenskrig drev menigheten skole. Lokalene i Kjølberggata 27 måtte etterhvert selges på grunn av vanskelige økonomiske tider. Den nåværende eiedommen i Skedsmogata 12 flyttet menigheten til i 1912. I 1961 oppstod det brann i hjørnelokalet, Skedsmogata 10. Ni år senere flyttet de inn i de nye lokalene, som menigheten til dags dato har holdt til i. Kristi Menighet har også hatt utposter en rekke steder på Østlandet

 
 
.
skolebilde 1916

Den Kristelige Privatskole" 1916

 
 
.

Forstandere har foruten om Anton Fladberg blant annet vært Josef Mikkelsen, David Thøgersen, Håkon Andersen og Arnold Vige. I dag ledes menigheten av et eldsteråd med daglig leder Harald P. Cyren og styreleder Sigurd Haarstad.

 
 
Hovedside .
Webdesign / webansvarlig: Rune Skjerven
Styreleder Sigurd Haarstad
Daglig leder Harald Cyren harald@cyren.no